Breaking news

Sorana Cîrstea, în sferturi de finală la Tianjin Open 2014, atât la simplu cât și la dublu

loading...

Sorana Cîrstea merge ceas în China, românca reușind într-o singură zi, să se califice în sferturile de finală ale turneului WTA Tianjin Open 2014, atât la simplu cât și la dublu.

sorana cirstea - tenisSorana Cîrstea se pare că își revine după o lună perioadă în care a înregistrat doar eșecuri. Miercuri, românca a izbutit să acceadă în sferturi la turneul Tianjin Open, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, atât în proba de simplu feminin cât și în cea de dublu.

În optimile probei de simplu feminin, Sorana Cîrstea s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-0, în fața cehoaicei Andrea Hlavackova. Românca și-a adjudecat victoria după doar 61 de minute de joc.

În sferturi la simplu, Sorana Cîrstea va juca cu câștigătoarea dintre Jelena Jankovic (Serbia), principala favorită, și chinezoaica Saisai Zheng.

Accederea în sferturi la simplu îi asigură româncei un cec în valoare de 5900 de dolari și 60 puncte WTA.

Victoria de la simplu a impulsionat-o pe româncă, care alături de slovena Andreja Klepac, a reușit o victorie și în optimi la dublu feminin. Cîrstea și Klepac s-au impus în două seturi, scor 6-2, 6-2, în fața perechii formate din Cagla Buyukakcay (Turcia)/Danka Kovinic (Muntenegru), în doar 58 de minute.

În sferturi, Cîrstea și Klepac vor juca cu principalele favorite ale turneului de dublu, elvețianca Martina Hingis și italianca Flavia Pennetta.

Accederea în sferturi la dublu feminin, asigură perechii româno-slovene un cec în valoare de 1820 de dolari și 60 de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata