Breaking news

Sorana Cîrstea, eliminată și în primul tur la Cincinnati

loading...

Sorana Cîrstea a bifat al doilea eșec usturător consecutiv, la interval de doar șapte zile, în cadrul unui turneu WTA Premier 5. După eliminarea de săptămâna trecută din primul tur de la Montreal, luni seară, Sorana a fost eliminată și în primul tur la Cincinnati.

sorana cirsteaÎn ziua în care a aflat că s-a prăbușit 44 de locuri în clasamentul WTA și a ajuns pe locul 80 în lume, Sorana Cîrstea a mai confirmat încă odată, dacă era cazul, forma catastrofală în care se află și faptul că este pur și simplu TERMINATĂ în 2014.

Sorana Cîrstea a fost învinsă luni seară de buna sa prietenă, sârboaica Ana Ivanovic, pe care o învinsese în aprilie la Arenele BNR în Fed Cup.

După o oră și 7 minute de joc, Sorana a fost bătută de sârboaică, în două seturi, scor 1-6, 5-7. Românca va primi doar un punct WTA și un cec în valoare de 7215 dolari.

Pe tabloul de simplu feminin de la Cincinnati se mai află alte două românce, Simona Halep, calificată direct în turul doi, și Irina Begu, în primul tur, venită din calificări.

Tot luni seară, Monica Niculescu a fost învinsă la dublu feminin, unde făcea pereche cu Caroline Garcia. cele două au cedat partida în două seturi, scor 2-6, 1-6, în fața perechii formate din Raquel Kops-Jones și Abigail Spears.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata