Breaking news

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la turneul de tenis de la Sydney

loading...

Sorana Cîrstea continuă să joace catastrofal în 2014. Românca a fost eliminată luni, în primul tur al probei de simplu feminin din cadrul turneului WTA Premier de la Sydney, dotat cu premii totale în valoare de 710.000 de dolari.

cirstea soranaSorana Cîrstea a înregistrat luni, al doilea eșec usturător în noul sezon de tenis. După ce în ultima zi din 2013 a fost eliminată în primul tur la Auckland de o jucătoare de pe locul 116 mondial, istoria s-a repetat azi, în primul tur la Sydney. Cîrstea călcându-i astfel pe urme Simonei Halep, și ea eliminată în primul tur la Sydney.

Sorana Cîrstea a pierdut primul set cu bulgăroaica Tsvetana Pironkova, venită din calificări, după 41 de minute de joc.

În primul set, Sorana Cîrstea a revenit în meci de la scorul de 2-4 la 4-4. Bulgăroaica și-a câștigat serviciul, a făcut 5-4, scor la care românca a pierdut setul pe propriul serviciu făcând două duble greșeli.

Românca a jucat și mai catastrofal în setul doi, trădată fiind de propriul serviciu. După doar o oră și 8 minute de joc, Sorana Cîrstea a fost învinsă în două seturi, scor 6-4, 6-1, de bulgăroaica Tsvetana Pironkova aflată pe locul 107 mondial.

A fost al treilea meci pe care l-au jucat cele două tenismene în turnee oficiale. Bulgăroaica a învins-o pe Cîrstea în 2011 la Palermo, iar românca a învins-o pe Tsvetana Pironkova în 2013 la Birmingham.

Sorana Cîrstea pleac acasă cu doar un punct WTA și cu un cec în valoare de 5385 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata