Breaking news

Sorana Cîrstea, ELIMINATĂ de Eugenie Bouchard în turul doi la US Open

loading...

Sorana Cîrstea a fost învinsă, vineri dimineață, în turul doi la simplu feminin, din partea canadiencei Eugenie Bouchard, a șaptea favorită la US Open 2014. Românca a fost cât pe ce să o elimine pe canadiancă.

sorana cirstea - suparataSorana Cîrstea a făcut un meci frumos cu canadianca Eugenie Bouchard și a fost cât pe ce să o elimine. Relaxarea și frica de a câștiga, au făcut-o pe româncă să joace inconstant în setul trei și astfel a pierdut partida.

Sorana Cîrstea a început cu stângul meciul cu canadianca, făcând dublă greșeală de două ori în pe primul serviciu, pe care l-a și pierdut în cele din urmă după ce a ratat și o minge de game. Jocul româncei nu s-a legat și la scorul de 4-2 a ratat o minge de brake care o putea readuce în set. Astfel că după doar 28 de minute de joc, Sorana Cîrstea a pierdut primul set cu 2-6.

După un prim set slab, Sorana Cîrstea a început să joace mai bine în setul secund când în debutul acestuia a ratat două mingi de brake. Era semnul revenirii româncei în meciul cu canadianca. Românca, afectată de ratarea celor două mingi de brake, și-a pierdut serviciul și s-a văzut condusă cu 2-0. Dar din fericire, românca a avut nervii tari a reușit să facă re-brake, apoi a egalat scorul la 2-2, și din nou a făcut brake cu care a preluat conducerea pentru prima dată în set. Însă la 4-3 și-a pierdut serviciul, canadianca a egalat la 4-4, românca a făcut din nou brake și mai apoi și-a pierdut serviciul când servea pentru câștigarea setului. În cele din urmă cele două jucătoare și-au câștigat pe rând serviciul și astfel s-a ajuns la tie-break. Românca s-a impus în tie-break cu 7-4 și a împins soarta meciului în setul trei.

Sorana Cîrstea a servit prima în setul trei și a făcut de toate. A bifat dublă greșeală, i-a oferit canadiencei o minge de brake, a ratat o minge de game și abia cu a doua minge și-a adjudecat serviciul. Sorana s-a relaxat prea mult și la scorul de 1-1 și-a pierdut la zero, serviciul. Dar românca a reușit să facă re-brake la scorul de 3-2 și să egaleze la 3-3.Și din nou românca și-a pierdut serviciul. La scorul de 5-3, Sorana i-a oferit adversarei o minge de meci, dar a reușit să o anuleze a trecut în avantaj iar apoi a reușit să își câștige game-ul de serviciu. Dar din păcate nu a mai putut face re-brake și canadianca a câștigat meciul.

Sorana părăsește competiția de simplu feminin în turul doi dar continuă la US Open în competiția de dublu feminin unde este calificată în turul doi.

În competiția de simplu feminin mai rămâne doar Simona Halep, singura calificată în turul trei, după ce Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Alexandra Dulgheru au fost eliminate, pe rând, în turul doi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata