Breaking news

Sorana Cîrstea e terminată. A fost eliminată în turul doi la Washington

loading...

 Sorana Cîrstea nu mai joacă nimic. Românca încasează eșec după eșec în 2014 și se pare că nu își revine deloc. Miercuri seară, românca a fost eliminată în turul doi la Washington, de sârboaica Bojana Jovanovski.

sorana cirstea - tenisSemne bune anul 2014 nu are pentru Sorana Cîrstea, care este ieșită totalmente din formă, având mari șanse să iasă din top 100 jucătoare la nivel mondial.

După ce s-a chinuit marți cu Kiki Bertens, în primul tur la turneul WTA de 280 de puncte de la Washington, unde principala favorită e abia pe locul 17 mondial, românca s-a împiedicat de sârboaica Bojana Jovanovski.

După ce cu chiu cu vai și-a adjudecat primul set al partidei din optimi cu scorul de 6-4, Sorana Cîrstea l-a cedat pe al doilea cu 5-7, deși conducea cu 2-0 și avea și serviciul.

În setul doi, Cîrstea a condus cu 2-0, scor la care jocul româncei a început să scârțâie din toate balamalele. Sârboaica a făcut re-brake, a egalat la 2-2, după ce românca a ratat o minge de brake la scorul de 2-1.

Sorana a început să aibă probleme la serviciu dublele greșeli s-au înmulțit(11 la număr în total) și astfel, românca și-a pierdut serviciul la scorul de 2-2.

Românca a izbutit să egaleze scorul la 5-5, după care din nou Sorana Cîrstea și-a pierdut serviciul, iar la scorul de 6-5 a ratat două mingi de re-brake care o ducea în tie-break.

Astfel că s-a ajuns la setul decisiv, unde românca a servit prima și cu greu și-a adjudecat serviciul. A doua oară nu i-a mai ieșit pasența și românca și-a pierdut serviciul la 1-1, a reușit să repete greșeala și la scorul de 3-1. După care, românca a dat semn că își revine, reușind să facă brake la scorul de 4-1. Dar din păcate la scorul de 5-3, și-a pierdut serviciul și sârboaica s-a calificat în sferturi de finală după 2 ore și 4 minute de joc cu românca.

Această înfrângere o îngroapă pe Sorana Cîrstea întrucât pe lângă faptul că o demoralizează și mai mult, o face să piardă 40 de puncte. Astfel că de săptămâna viitoare, Sorana Cîrsea va mai coborî încă patru locuri în clasamentul WTA.

Și lucrurile nu se anunță prea grozave pentru Sorana. Săptămâna viitoare va juca la turneul de la Toronto unde are de apărat 620 de puncte, întrucât în 2013 a jucat finala cu Serena Williams. În ce hal joacă acum tenis Sorana, mare minune dacă românca va reuși să își apere punctele.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata