Breaking news

Sorana Cîrstea a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

loading...

Sorana Cîrstea a ratat vineri, calificarea pe tabloul principal de simplu feminin de la Roland Garros. Românca a fost învinsă în turul trei de Veronica Cepede.

sorana cirsteaSorana Cîrstea nu își revine în joc și ratează tabloul principal de la Roland Garros, după o prezență consecutivă șapte ani.

Aflată în prezent pe locul 145 mondial, Sorana Cîrstea a fost nevoită să joace pentru prima dată calificări la Roland Garros.

A trecut lejer în primul tur de Junri Namigata, scor 6-3, 6-0, iar în turul doi al calificărilor s-a impus în trei seturi în fața lui Mariana Duque, scor 7-5, 2-6, 6-3.

Azi, în ultima rundă a calificărilor, Sorana Cîrstea a fost învinsă în două seturi de Veronica Cepede, scor 1-6, 3-6.

Accederea în turul trei al turneului de calificare la Roland Garros îi asigură româncei 12000 de euro și 30 puncte WTA.

Eliminarea în turul trei al calificărilor o costă pe Sorana Cîrstea 100 puncte WTA, întrucât anul trecut a ajuns în turul trei pe tabloul principal. Astfel că după încheierea turneului de la Roland Garros, Sorana Cîrstea are toate șansele să iasă din top 200 jucătoare la nivel mondial.

Pe tabloul principal de simplu feminin de la Roland Garros, România va avea cinci jucătoare: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu și Andreea Mitu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata