Breaking news

Sorana Cîrstea a învins-o pe Ana Ivanovic în Fed Cup

loading...

Debut cu dreptul pentru echipa României în Fed Cup. Sorana Cîrstea a adus sâmbătă primul punct în confruntarea cu Serbia, după ce a învins-o în trei seturi pe Ana Ivanoic.

sorana cirstea - fed cupSorana Cîrstea a reușit să își adjudece partida cu Ana Ivanovic, disputată la Arenele BNR din București, deși a pierdut primul set.

Românca nu a început strălucit partida cu sârboaica întrucât și-a pierdut primul serviciu, și astfel a fost condusă cu 3-0, a reușit să facă re-brake la scorul de 3-1. Dar din păcate a pierdut iar serviciul. La scorul de 5-3, românca a ratat trei mingi de un nou re-brake și i-a anulat adverarei două mingi de set. Însă, în cele din urmă, după 43 de minute de joc, sârboaica a câștigat primul set cu 6-3.

Sorana Cîrstea a început bine setul doi. a servit prima a preluat conducerea cu 1-0 scor la care a reușit brake. iar la scorul de 3-0, românca a reușit al doilea brake și astfel s-a distanțat la 4-o în setul doi. Scor la care, românca și-a pierdut serviciul. după care a făcut re-brake, a urmat la serviciu și și-a adjudecat setul doi cu 6-1, după 26 de minute de joc.

În setul trei, după ce și-a pierdut primul serviciu, Sorana Cîrstea a reușit să revină spectaculos în set și să câștige șase puncte consecutive care i-au adus victoria. Astfel că după o oră și 46 de minute de joc, Sorana Cîrstea a adus primul punct în disputa cu Serbia din Fed Cup, pentru accederea în Grupa Mondială.

Tot azi se va disputa și al doilea meci de simplu, jucat de Simona Halep și Bojana Jovanovski, iar duminică vor avea loc partidele Halep — Ivanovic (ora 12,00) și Cîrstea — Jovanovski, precum și partida de dublu, între perechile Irina Begu/Monica Niculescu și Jovana Jaksic/Nina Stojanovic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata