Breaking news

Sorana Cîrstea a bătut-o măr pe Jelena Jankovic în primul tur la Madrid

loading...

Sorana Cîrstea a debutat cu victorie la turneul de tenis WTA Msters de la Madrid. Românca a eliminat-o în primul tur pe sârboaica Jelena Jankovic, locul 23 mondial.

sorana cirsteaSorana Cîrstea, ajunsă pe tabloul principal de la Mutua Madrid Open, grație unui wild card dat de Țiriac, a reușit să se impună în două seturi în fața sârboaicei Jelena Jankovic, cu 6-4, 6-3, duminică, în runda inaugurală a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari.

Cîrstea, 131 mondial, s-a impus într-o oră și 20 de minute în fața unei adversare experimentate care ocupă locul 23 în lume.

Românca și-a asigurat un cec de 28.220 euro și 65 de puncte WTA, iar următoarea adversară va fi o altă jucătoare din spațiul ex-iugoslav Danka Kovinic.

În schimb, Monica Niculescu (28 ani, 31 WTA) a fost învinsă neașteptat de americanca Louisa Chirico (19 ani, 133 WTA), venită din calificări, cu 7-5, 6-1.

În turul al doilea s-a calificat duminică și Patricia Țig, după victoria reușită în fața rusoaicei Daria Kasatkina, cu 6-3, 4-6, 6-2.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata