Breaking news

Sony va înregistrare FIFA World Cup 2014 în format 4K

loading...

Sony și FIFA au parafat o înțelegere pentru înregistrarea unor serii de meciuri în format 4K, precum și pentru producerea filmului FIFA World Cup™ 2014 în format 4K. Astfel, trei dintre meciurile competiției vor fi înregistrate 4K, pentru promovarea acestui tip de conținut, FIFA World Cup™ având loc în Brazilia, între 12 iunie și 13 iulie.

sony - fifa - world cup 2014 4kSony, partener oficial FIFA, dorește să accelereze adoptarea tehnologiei de vizionare 4K. Un prim pas îl reprezintă înregistrarea unor meciuri de fotbal de la Cupa Mondială din Brazilia, în format 4K.

Filmul FIFA World Cup™ 2014 în format 4K, va include o selecție de secvențe filmate în timpul meciurilor, inclusiv din finala campionatului mondial de fotbal.

FIFA va utiliza echipament profesional Sony 4K pentru filmarea integrală a unui meci din șaisprezecimile campionatului (disputat pe 28 iunie), respectiv din sferturile de finală (4 iulie) și finală, ce va avea loc pe 13 iulie pe Estadio do Maracanã, Rio de Janeiro.

Sony va oferi suport tehnic federației, inclusiv în dezvoltarea unui sistem de producție live în format 4K. Produsele și soluțiile Sony, printre care se numără camera CineAlta™ 4K PMW-F55, unitatea de stocare AV multi-port PWS-4400, monitorul LCD 4K PVM-X300 și switcher-ul multi-format MVS-7000X (sau similar), vor fi utilizate pentru a filma FIFA World Cup 2014. Ulterior, înregistrările vor fi îmbinate în pelicula oficială 4K.

În cadrul standurilor de prezentare Sony, localizate pe anumite stadioane FIFA World Cup 2014, dar și la evenimentele “FIFA Fan Fest™” destinate publicului și găzduite de federație, vizitatorii vor putea viziona trailerele filmului oficial, produse în format 4K, la 60 de cadre pe secundă.

Suntem încântați să putem oferi o experiență complet nouă de vizionare la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, cel mai mare eveniment sportiv din lume. Valorificând tehnologia noastră 4K de ultimă oră și cele mai noi produse și soluții împreună cu parteneriatul cu FIFA, oferim o experiență de divertisment unică și interesantă ce îmbină emoția meciurilor de fotbal ce au loc în Brazilia cu profunzimea și intensitatea oferite de rezoluția 4K Ultra HD”, a declarat Soichi Kawachi, VP responsabil pentru parteneriatul dintre FIFA și Sony.

“FIFA are o istorie bogată în adoptarea inovației la cele mai importante competiții, astfel încât să ne asigurăm că că fanii fotbalului din întreaga lume au acces la cele mai bune imagini și la cea mai bună experiență de vizionare. Suntem entuziasmați de colaborarea cu Sony pentru integrarea tehnologiei 4K în planurile noastre de producție, pentru că ne va permite să îi transpunem pe fanii din întreaga lume într-o nouă dimensiune vizuală, ce marchează începutul unei noi ere în transmisiunile sportive televizate.”, declară Directorul FIFA pentru TV, Niclas Ericson.

La Campionatul Mondial de Fotbal 2014, Sony  și FIFA vor profita de expertiza tehnologică acumulată prin sesiuni extensive de înregistrări 4K, pentru a surprinde toate momentele memorabile, dar și viteza, puterea și emoția fotbalului de calitate. Tehnologia 4K va permite surprinderea fidelă, cu o intensitate fără precedent, a dinamismului golurilor, a expresiilor subtile întipărite pe fețele jucătorilor, dar și a pasiunii suporterilor. Totodată, Sony și FIFA își vor accelera eforturile comune, astfel încât să ofere unui număr cât mai mare de utilizatori acțiunea și emoția Campionatului Mondial de Fotbal în format 4K.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata