Breaking news

Simone Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy, atacă titlul mondial la raliuri

loading...

Simone Tempestini, pilotul echipei româneşti Napoca Rally Academy, va participa la toate cele 7 etape din Campionatul Mondial de Raliuri incluse în calendarul Junior WRC 2015.

Simone TempestiniÎn programul Junior WRC din acest sezon sunt incluse patru etape pe macadam, două pe asfalt şi o etapă mixtă, Simone Tempestini şi Matteo Chiarcossi, membrii Napoca Rally Academy, prima echipa românească înscrisă în Campionatul Mondial de Raliuri, începându-şi deja parcursul în celebrul Raliu Monte-Carlo. Echipajul românesc s-a clasat week-end-ul trecut pe locul 4 în clasamentul juniorilor şi pe locul 27 din 94 concurenţi în ierarhia seniorilor.

Atât în Junior WRC, cât şi în WRC 2, competiţie dedicată maşinilor de producţie, Simone Tempestini va fi însoţit de UTOK, brandul local cu care împărtăşeşte valorile performanţei ridicate, a vitezei şi a ambiţiei de a fi în permanentă mai bun.

“În raliuri, cel mai mult contează timpul pe probe şi pentru a fi cel mai bun am nevoie de parteneri de încredere. Comunicarea cu echipa tehnică, cu copilotul meu, dar şi cu suporterii noştri prin intermediul platformelor din social media este extrem de importantă. Sunt încântat că anul acesta voi face toate acestea cu noul smartphone UTOK FURY. Va fi un sezon în care vom trece prin experienţe senzaţionale şi UTOK FURY va fi martorul tuturor performanţelor noastre”, a spus Simone Tempestini, juniorul echipei Napoca Rally Academy.

UTOK FURY este smartphone-ul ce îl va însoţi pe Simone Tempestini în fiecare etapă din Junior WRC şi WRC 2 şi este echivalentul maşinii echipei Napoca Rally Academy, Citroen DS3 R3 MAX, întrucât reuşeşte să atingă performanţe notabile, graţie procesorului Octa Core la 1.7 GHz, memoriei RAM de 2 GB şi a profilului agil de numai 7.9mm!

Am găsit în Napoca Rally Academy aceleaşi valori pe care UTOK le apreciază. Viteză, performanţă şi ambiţia sunt esenţiale în drumul către primul loc şi suntem bucuroşi că vom fi martorii succesului echipei în Campionatul Mondial de Raliuri”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Napoca Rally Academy este prima echipă de raliuri din România care a câştigat titlul de campioană europeană în lupta cu echipa Renault Sport Technologies, în Campionatul European de Raliuri (ERC 2014).

Napoca Rally Academy s-a înfiinţat în această formulă în 2010 şi este un proiect din domeniul motorsport care grupează, în jurul echipei de raliu cu acelaşi nume, toate iniţiativele legate de sport, educaţie, responsabilitate socială şi activităţi de teambuilding.

În 2015, Napoca Rally Academy derulează proiecte în cele mai importante campionate de raliuri din lume: Campionatul Naţional (CNR), Campionatul European (ERC) şi Campionatul Mondial (WRC).

Napoca Rally Academy a înscris o echipă în ERC unde participa cu juniorii Simone Tempestini şi Florin Tincescu şi o echipa în WRC unde Simone Tempestini este principalul pilot.

Napoca Rally Academy este prima şi singură echipa din România care s-a înscris în toate cele trei campionate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata