Breaking news

Simona Halep s-a retras în turul doi la turneul de tenis de la Bastad, din cauza unei accidentări

loading...

Simona Halep s-a retras joi, în turul doi al probei de tenis de la Bastad din Suedia, în partida cu Flavia Penneta, din cauza unei accidentări.

simona halep - bastadRomânca s-a retras din meci la scorul de 1-1 la seturi și când italianca conducea cu 2-0 în setul trei.

Simona Halep a reușit să câștige primul set după 42 de minute de joc cu scorul de 6-4.

La scorul de 5-4, Halep a acuzat dureri la spate și a avut nevoie de intervenția fizioterapeutului.

După pauza medicală ce a durat circa 5 minute, Halep a urmat la serviciu și a câștigat setul cu 6-4, după 42 de minute de joc.

Halep a făcut un set doi extrem de ciudat. A debutat cu un brake, și-a pierdut de patru ori serviciul a revenit în set de la 2-5 la 5-5, scor la care a ratat două mingi de re-brake. Ca în final să piardă setul doi cu 5-7, pe propriul serviciu.

În debutul setului trei, Halep și-a pierdut serviciul, astfel că italianca a preluat conducerea cu 2-0. Scor la care Halep a solicitat intervenția fizioterapeutului iar după o discuție cu acesta a anunțat că se retrage din meci.

Simona Halep, cap de serie numărul doi la Bastad, va primi pentru accederea în turul doi, un cec în valoare de 3.100 de dolari și 30 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata