Breaking news

Simona Halep, victorie dramatică în sferturi la Dubai în fața lui Makarova

loading...

Simona Halep a reușit să o învingă joi seară, pe rusoaica Ekaterina Makarova, în sferturi de finală la Dubai, la capătul unui meci extrem de dificil, cu un final dramatic, are a durat mai bine de două ore.

simona halep - turneul campioanelor 2014Simona Halep și-a luat revanșa, joi seară, în sferturi la Dubai, în fața rusoaicei Ekaterina Makarova, care a eliminat-o pe 27 ianuarie în sferturi la Australian Open. Românca s-a impus în două seturi și s-a calificat în premieră în semifinale la Dubai Duty Free.

Simona Halep a câștigat primul set al sfertului de finală, disputat cu Makarova, cu scorul de 6-3, după 32 de minute de joc.

Românca a început în forță partida cu rusoaica, reușind break la scorul de 1-0, după care la 4-2 și-a pierdut serviciul. Halep a făcut rapid re-break, a urmat la serviciu și s-a impus cu 6-3 în fața Makarovei.

După un prim set destul de bun, Simona Halep a făcut praf setul doi. Românca nu a fost în stare să-și câștige niciodată serviciul, a făcut 20 de erori neforțate, iar la scorul de 5-1, a ratat trei mingi de re-break.

În setul trei, la scorul de 2-1, Halep a ratat două mingi de break. iar la scorul de 3-2, alte trei mingi de break. După care, la scorul de 4-3, Halep a ratat o nouă minge de break, i-a anulat rusoaicei o minge de 4-4, după care a trecut în avantaj și apoi a făcut break-ul după ce Makarova a dat un retur afară.

Halep a servit apoi pentru câștigarea partidei, dar din păcate, și-a pierdut serviciul. După care, la scorul de 6-5, românca a ratat patru mingi de meci pe serviciul Makarovei. Abia cu cea de-a cincea minge, Simona a reușit să închidă meciul, dar doar pentru că Makarova a returnat afară.

Calificarea în premieră în semifinale la Dubai, îi asigură româncei un cec în valoare de 113,850 dolari și 350 de puncte WTA.

În semifinale, Simona Halep va juca cu învingătoarea sfertului de finală disputat de daneza Caroline Wozniacki și italianca Flavia Pennetta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata