Breaking news

Simona Halep, victorie chinuită în turul trei la Indian Wells

loading...

Simona Halep a fost la un pas de un mare eşec la Indian Wells. Românca s-a chinuit mai bine de două ore cu o jucătoare aflată pe locul 165 mondial.

Caroline Dolehide, aflată pe locul 165 mondial, şi prezentă pe tabloul principal de la Indian Wells, graţie unui wild card, i-a făcut zile fripte lui Halep. După ce a ratat cinci mingi de break în debutul primului set, Halep a început să joace din ce în ce mai slab şi în mod incredibil, românca a pierdut primul set cu 1-6, după 33 de minute de joc.

În setul doi, Halep a reuşit primul break abia la scorul de 3-2. A condus cu 4-2, 5-3 şi 5-4 şi nu a reuşit spă închidă setul decât în tie-break unde s-a impus cu 7-3.

Simona a început cu break setul trei, apoi s-a desprins la 2-0 pe propriul serviciu. Iar la acest scor, Halep a reuşit al doilea break. Şi în loc să facă 4-0, Halep s-a relaxat pe propriul serviciu şi americanca a făcut re-break. Halep a avut noroc că americanca a făcut două duble greşeli consecutive şi astfel românca a făcut re-break. În cele din urmă, Halep  s-a impus în setul trei cu 6-2, după două ore şi 6 minute de joc.

În optimi de finală, Simona Halep va juca cu chinezoaica Qiang Wang aflată pe locul 55 mondial.

Calificarea în optimi îi asigură lui Halep un cec în valoare de 88,135 dolari şi  de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata