Breaking news

Simona Halep va juca semifinala de la BRD Bucharest Open cu Monica Niculescu

loading...

Simona Halep s-a calificat vineri seară, în semifinalele probei de simplu feminin ale turneului WTA, BRD Bucharest Open 2014, unde va juca cu Monica Niculescu.

simona halep - semifinale - brd bucharest open 2014Vom avea o semifinală sută la sută românească la BRD Bucharest Open 2014.

Simona Halep a defilat vineri seară în sfertul de finală jucat cu iberica Lara Arruabarrena. Românca s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-1, după doar 56 de minute de joc.

Victoria putea fi și mai categorică în setul doi, dacă Halep nu își pierdea serviciul, la zero, la scorul de 4-0. A reușit apoi să facă re-brake, a urmat la serviciu și s-a impus cu 6-1.

În semifinale, Simona Halep, principala favorită a turneului de la București, va juca cu altă româncă, Monica Niculescu, locul 68 WTA. Astfel că în finală va ajunge 100 la 100 o româncă.

Accederea în semifinale le asigură fiecărei românce câte un cec în valoare de 11.300 de dolari și 110 puncte WTA.

A doua semifinală de la București va fi jucată de Roberta Vinci, a doua favorită și Kristina Kucova.

În turneul de dublu feminin a rămas o singură pereche românească. Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu s-au impus în două seturi, scor 6-3, 7-5, în fața perechii formate din românca Raluca Olaru și Valeria Solovieva.

Perechea formată din Irina Begu și argentinianca Maria Irigoyen a fost învinsă în sferturi de cuplul Karin Knapp/Cagla Bueyuekakcay, în trei seturi, scor 5-7, 7-5, 8-10.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata