Breaking news

Simona Halep va juca finala turneului WTA de la Moscova

loading...

Simona Halep s-a calificat sâmbătă, în finala turneului de simplu feminin Kremlin Cup de la Moscova, după ce a învins-o în semifinale pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova.

simona halep - us openSimona Halep a jucat impecabil și a bătut-o măr pe rusoaică chiar la ea acasă și s-a calificat astfel în finala turneului WTA de la Moscova.

Simona Halep a debutat în semifinală cu un brake La scorul de 2-0, Simona a reușit să facă al doilea brake, reușind să revină în game, pe serviciul adversarei de la 0-40.

La scorul de 4-1, Halep și-a pierdut serviciul. Însă românca și-a recuperat rapid greșeala pe serviciul rusoaicei, la scorul de 4-2. Halep a făcut 5-2, a urmat la serviciu și a câștigat primul set cu un aces, după doar 35 de minute de joc.

Simona Halep a debutat cu brake și în setul doi, spre disperarea rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova. Românca a reușit să își adjudece și setul doi cu scorul de 6-1.

Calificarea în finala WTA de la Moscova a venit după o oră și 15 minute de joc.

În finală, Simona Halep va juca cu australianca Samantha Stosur, cap de serie numărul 7 la Moscova.

Simona a mai învins-o în cest an pe australiancă, în turul trei la Cincinnati, în două seturi, scor 6-4, 6-2.

Pentru accederea în finală, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 70.728 de dolari și 320 puncte WTA. Dacă va câștiga turneul de la Moscova, Halep va primi 132.470 dolari și 470 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata