Breaking news

Simona Halep, umilită în finala de la Roland Garros de o jucătoare de 20 de ani

loading...

Simona Halep a pierdut sâmbătă, în mod inexplicabil finala de la Roland Garros deși în setul doi a condus cu 3-0. Letona Jelena Ostapenko a revenit incredibil în meci și a câștigat finala.

halep - Jelena OstapenkoSimona Halep, mare favorită la Roland Garros, a fost învinsă în mod incredibil în finală. Românca a bifat a doua finală pierdută la Roland Garros.

Simona Halep nu a început prea strălucit finala de la Roland Garros. Românca a servit prima în meci dar și-a pierdut la zero serviciul, după care a reușit re-break. Halep și-a mai pierdut din nou serviciul la scorul de 2-2, și după 39 de minute de joc și-a adjudecat primul set cu 6-4.

Simona Halep a început ezitant și setul doi, unde a servit prima. Românca a revenit de la 0-40, și-a făcut serviciul, a făcut apoi break și a condus cu 2-0 și 3-0 scor la care a ratat trei mingi de 4-0. Ratarea celor trei mingi și-a spus cuvântul în jocul lui Halep care efectiv s-a prăbușit. Letona a reușit să câștige patru game-uri consecutive deși Halep a avut trei mingi de break la 3-0 și două la 3-2. Românca a reușit să facă re-break la 3-4 și să egaleze scorul la 4-4. dar din nou românca și-a pierdut serviciul la zero și letona și-a adjudecat setul cu 6-4 după 49 de minute de joc.

În setul trei, Halep a condus cu 3-1 dar a fost egalată și mai apoi condusă cu 4-3 de letonă. Ostapenko s-a impus în setul trei cu 6-3 pe serviciul lui Halep la prima minge de meci.

Halep a pierdut și șansa de a deveni de luni, numărul unu mondial în tenisul feminin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata