Breaking news

Simona Halep și Irina Begu, eliminate în primul tur la turneul de la Toronto

loading...

Debut catastrofal pentru Simona Halep la turneului WTA Premier de la Toronto. Românca a fost eliminată încă din primul tur la dublu feminin unde făcea pereche cu Daria Gavrilova. În timp ce Irina Begu a pierdut în primul tur la simplu în fața unei jucătoare venite din calificări.

simona halep - irina beguDupă o pauză de joc de cinci săptămâni, Simona Halep revine în circuitul WTA cu o înfrângere. Simona Halep și Daria Gavrilova au fost învinse în primul tur la dublu feminin de perechea formată din Darija Jurak și Raquel Kops-Jones, scor 2-6, 3-6.

Nici Irina Begu nu a avut o zi prea strălucită la Toronto. Românca a clacat în primul tur la simplu în fața unei jucătoare venite din calificări.

Begu nu a fost în stare să o învingă pe bielorusa Olga Govortsova, locul 77 mondial. Românca a fost învinsă în două seturi, scor 3-6, 6-7(4-7), la fel ca și în 2014 la s-Hertogenbosch.

Accederea în primul tur la dublu îi asigură lui Halep 2027,5 dolari și un punct WTA. În timp ce Begu a primi un cec în valoare de 6845 dolari și un cpunct WTA.

Begu și Olaru sunt calificate în optimi la dublu feminin iar Halep e în turul doi la simplu feminin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata