Breaking news

Simona Halep și-a concediat antrenorul

loading...

Simona Halep a anunțat vineri, într-o conferință de presă, că și-a concediat antrenorul, pe Adrian Marcu, alături de care a reușit un an fantastic în 2013.

simona halep - moscovaDupă șase trofee câștigate alături de Adrian Marcu, în doar câteva luni, Simona Halep a decis să renunțe la colaborarea cu acesta, preferând ca în 2014 să se antreneze singură. Renunțarea la colaborarea cu Adrian Marcu vine la o lună după ce a pus capăt și colaborării cu tehnicianul Andrei Mlendea.

”Adrian Marcu nu mă supără. A fost o colaborare bună, am luat tot ce a fost bun de acolo şi acum, la nivelul acesta, sunt colaborări mai multe, fiecare îţi dă încredere, fiecare te ajută cu ce poate. Deocamdată vreau să rămân singură, să îmi consolidez mai mult încrederea în mine. Perioada în care am fost singură la începutul anului, timp de două-trei luni, m-a ajutat. Încerc să fac tot ce pot pe teren. Voi vedea pe viitor, dar deocamdată vreau să rămân singură”, a spus Halep.

În 2014, Simona Halep vrea să câștige Mastersul de la Roma și turneul de la Roland Garros, și să urce cât mai sus în clasamentul mondial.

”Nu mă aşteptam la începutul anului să cresc atât de mult, pentru că am avut probleme de sănătate. Pe parcurs am început să cresc. Visul meu a fost să ajung în Top 20, acum am ajuns pe 11 şi încerc să urc cât pot eu de mult. Sper să rămân în Top 20, să pot juca la acelaşi nivel ca anul acesta, pentru că am multe puncte de apărat. Mi-aş dori să câştig la Roma, pentru că este un turneu special pentru mine. Visez să câştig Roland Garros, dar trebuie să muncesc mult ca să ajung acolo”, a mai spus Simona Halep.

Deținătoare a titlului la junioare la Roland Garros, Simona Halep are în 2013, un bilanț de 53 de victorii și 17 înfrângeri și șase turnee câștigate: Nurnberg, s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova și Sofia.

Românca a fost nominalizată de WTA pentru titlul de Most Improved Player în anul 2013. Premiu acordat pentru jucătoarea cu cel mai impresionant progres în acest an.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata