Breaking news

Simona Halep și-a concediat antrenorul, pe belgianul Wim Fissette

loading...
0 2

Simona Halep și-a concediat antrenorul la nici un an de la începerea colaborării cu belgianul Wim Fissette.

Wim Fissette - simona halepSimona Halep, locul 3 mondial, l-a pus pe liber pe Wim Fissette, după doar zece luni de colaborare cu antrenorul.

“Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun şi frumos. Îi mulţumesc şi îi doresc succes în continuare”, a precizat Simona Halep, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Halep a început colaborarea cu antrenorul belgian la finalul lunii ianuarie, când ocupa locul 10 WTA. În 2014, Simona Halep a câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti, a fost finalistă la mastersul de la Madrid, la turneul de la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor, semifinalistă la Indian Wells şi Wimbledon. iar timp  de opt săptămâni a fost pe locul 2 WTA.

Coincidență sau nu, în 2013, tot la începutul lunii noiembrie, Simona Halep a anunțat că și-a concediat antrenorul cu care cucerise 6 trofee, pe Adrian Marcu.

Renunțarea la colaborarea cu Adrian Marcu venea lună după ce a pus capăt și colaborării cu tehnicianul Andrei Mlendea. Despre care se zvonește că ar fi avut o relație de iubire cu halep, iar tatăl jucătoarei a decis să-l concedieze din acest motiv.

Wim Fissette le-a mai antrenat în cariera sa pe jucătoarele Kim Clijsters şi Sabine Lisicki.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata