Breaking news

Simona Halep scrie istorie la US Open. Românca s-a calificat în premieră în optimi

loading...

Simona Halep bate tot la US Open. Românca a învins-o sâmbătă, în turul trei, pe rusoaica Maria Kirilenko, și s-a calificat în premieră în optimile de finală ale turneului de la US Open.

simona halep us open 2013Simona Halep a bătut-o măr pe rusoaica Maria Kirilenko, a 14-a favorită a turneului de Grand Slam de la US open.

Românca a avut nevoie de doar 50 de minute ca să se impună fără nicio problemă în fața rusoaicei.

Halep a câștigat primul set cu 6-1, în 25 de minute, iar al doilea set și l-a adjudecat tot în 25 de minute dar la zero.

Românca a umilit-o efectiv pe rusoaica aflată în prezent pe locul 17 mondial.

Simona Halep reușește astfel în premieră în cariera sa să acceadă în optimile de finală ale turneului de tenis de la US Open. Confirmând în acest fel că cele patru titluri câștigate în 2013, în doar trei luni de zile, nu au fost pur întâmplătoare.

“Acesta este cel mai bun meci din viaţa mea. În acest moment am mai multă încredere în mine şi sunt mai incisivă pe teren. Cred în mine şi îmi place să joc. Este o perioadă incredibilă pentru mine”, a declarat Simona Halep.

În optimile de finală, Simona Halep va juca cu italianca Flavia Pennetta, locul 83 mondial.

Pentru accederea în optimile de finală, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 165.000 de dolari și 280 de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata