Simona Halep s-a retras de la turneul de tenis din Sankt Petersburg

loading...

Simona Halep s-a retras vineri, de la turneul de tenis WTA organizat la  Sankt Petersburg, dotat cu premii totale de 710.900 dolari, chiar înaintea debutului meciului din sferturi de finală ce urma să-l dispute cu rusoaica Natalia Vihlianțeva.

simona halepSimona Halep, principala favorită, a turneului, s-a retras vineri din turneul WTA de la Sankt Petersburg, invocând o accidentare la genunchi.

Problemele medicale continuă să perturbe acest debut de sezon al Simonei Halep, numărul patru mondial, care a fost eliminată în optimi la primul său turneu din 2017, la Shenzhen, și a pierdut în primul tur la Australian Open, eșecuri pe care le-a pus și pe seama faptului că nu a evoluat la o capacitate fizică normală.

La Sankt Petersburg, Halep a intrat direct în turul a doilea, fază în care a învins-o pe croata Ana Konjuh cu 6-4, 7-6 (2).

Din cauza acestor probleme medicale, Simona Halep a devenit incertă pentru meciul de Fed Cup cu Belgia, care este programat pe 11 și 12 februarie, la Sala Polivalentă din București, în primul tur al Grupei Mondiale II.

609 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*