Breaking news

Simona Halep s-a retras de la turneul de tenis de la Doha

loading...

Simona Halep a renunțat să participe la turneul de la Doha din Qatar, la o zi după ce a câștigat competiția de la Dubai.

simona halep eliminata la australian open 2015Simona Halep nu își va apăra trofeul cucerit în 2014 la Doha. Din cauza unei accidentări, Simona Halep a anunțat organizatorii turneului de la Doha, că nu va lua startul în competiție.

Din punctul nostru de vedere, cel mai important lucru este sănătatea jucătoarei. E un ghinion că Simona a fost nevoită să se retragă și nu își va putea apăra titlul. Ea este o jucătoare populară și îi urăm succes la următorul turneu’”, a declarat directorul turneului Qatar Total Open, Saad Al-Mohannadi.

Doha Stadium Plus scrie că Simona Halep va participa, totuși, la activitățile de promovare din cadrul competiției dotată cu premii în valoare de 731,000 dolari.

Meciurile cu Makarova, Wozniacki și Pliskova, au solicitat-o la maxim pe româncă. Astfel că accidentările și-au făcut apariția.

La turneul de la Doha, Simona Halep era favorită numărul doi și calificată direct în turul doi la simplu feminin.

După ce a învins-o pe Karolina Pliskova, cu 6-4, 7-6 (4), sâmbătă, în finala de la Dubai, Simona Halep a vorbit despre problemele fizice cu care s-a confruntat în ultimele zile: Sunt foarte, foarte obosită. Mă dor toate, dar cred că este normal. Am avut meciuri dificile (…). Totul mă doar, coastele, glezna… și sper să fiu OK pentru săptămâna viitoare, sper să mă recuperez repede. Nu știu dacă voi putea juca în Qatar. Mă voi odihni și vom vedea.

După care, pe pagina sa de facebook a postat un mesaj de mulțumire echipei medicale care a îngrijit-o la Dubai: Vreau să mulțumesc foarte mult și echipei Football Medicine, lui Pedro, Paulo și Ruben, pentru tot sprijinul și ajutorul acordat săptămâna aceasta și pentru că au avut grijă să fiu aptă să pot duce la bun sfârșit acest turneu.

Football Medicine este o echipă de medicină sportivă formată din Joao Pedro Araujo, Paulo Barreira și Ruben Ferreira, experți în medicina sportivă și în special cea legată de fotbal, care lucrează la clubul Al-Ahli din Dubai.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata