Breaking news

Simona Halep s-a calificat lejer în turul doi la Australian Open

loading...

Simona Halep s-a calificat marți, în turul doi al probei de simplu feminin de la Australian Open 2014, extrem de lejer după ce a bătut-o în două seturi pe poloneza Katarzyna Piter, venită din calificări.

simona halep - us openSimona Halep a început bine turneul de Grand Slam de la Australian Open. Românca s-a impus în două seturi în fața polonezei Katarzyna Piter, venită din calificări. Pentru româncă, partida cu Piter a fot doar un antrenament cu public, întrucât poloneza nu i-a creat niciun fel de probleme.

Halep a câștigat la zero primul set după doar 20 de minute de joc cu poloneza. În setul doi, românca a avut puțin mai mult de muncă, întrucât adversara sa a prins mai mult curaj și a început să joace mai bine decât în primul set. La scorul de 5-1, poloneza a avut două mingi de re-brake. Însă, Simona Halep și-a câștigat serviciul și si-a adjudecat setul doi cu 6-1. Românca și-a adjudecat victoria după doar 54 de minute de joc cu poloneza.

În turul doi, Halep va juca cu învingătoarea partidei disputată de Lesia Tsurenko și Varvara Lepchenko.

În 2013, Halep a fost eliminată în primul tur de americanca Sloane Stephens, în două seturi, cea care a jucat și finala de la Australian Open, împreună cu Victoria Azarenka.

Accederea în turul doi, îi asigură româncei 70 puncte WTA și 50.000 de dolari.

În turul trei, Halep ar putea să joace împotriva Soranei Cîrstea, dacă ambele românce ajung până în această fază a competiției de la Australian Open.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata