Breaking news

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Indian Wells

loading...

Simona Halep, cea mai bună jucătoare română de tenis la ora actuală, s-a calificat fără emoții, vineri, în turul trei la turneul WTA Masters de la Indian Wells.

simona halep - tenisSimona Halep s-a impus clar și fără emoții, vineri, în fața japonezei Kurumi Nara, în două seturi, scor 6-2, 6-2. Halep, cap de serie numărul 6 la Indian Wells a reușit să-și asigure calificarea în turul trei, după doar o oră și 7 minute de joc.

Aflșată pentru a patra oară pe tabloul principal la Indian Wells, Simona Halep a reușit pentru a doua oară în carieră să acceadă în turul trei la această competiție. Prima dată a reușit să ajungă în turul trei la Indian Wells în 2012, când a fost învinsă de Maria Sharapova.

În turul trei va juca acum cu cehoaica Lucie Safarova, favorita numărul 26 a turneului american. Accederea în această fază a competiției, îi asigură Simonei Halep un cec în valoare de 28.000 de dolari și 65 puncte WTA.

În turul doi la simplu feminin la Indian Wells se mai află calificate și Monica Niculescu și Sorana Cîrstea. Dacă va câștiga turneul de la Indian Wells, Simona Halep ar putea urca cel mult pe locul cinci mondial.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata