Simona Halep s-a calificat în turul trei la Australian Open 2015

loading...

Simona Halep s-a calificat fără probleme, miercuri, în turul trei la Australian Open 2015, după ce a eliminat-o în turul doi, în două seturi pe australianca Jarmila Gajdosova.

simona halep - australian open 2015Simona Halep, a treia favorită a turneului de la Australian Open, s-a impus în fața australiencei, în două seturi, scor 6-2, 6-2, după doar o oră și 6 minute de joc.

Halep a început partida cu un break și după 35 de minute de joc și-a adjudecat primul set cu 6-2.

În setul doi, românca a reușit să facă break la scorul de 1-1 și 4-2. După care românca a servit pentru meci, și fără prea mari dificultăți a făcut 6-2 și s-a calificat în turul trei.

Halep a avut de așteptat ore bune la vestiare ca să poată intra pe teren, întrucât meciul său a fost programat ultimul în cea de-a treia zi de la Melborune. Și pentru că partida dintre Nadal și Tim Smyczek a durat peste 4 ore, românca a început partida după miezul nopții, potrivit fusului orar de la Melbourne.

Calificarea în turul trei la Australian Open îi asigură lui Halep un cec în valoare de 97.500 de dolari și 130 puncte WTA.

În turul trei, Simona Halep va juca cu americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 mondial. În mod normal, românca nu trebuie să aibă niciun fel de emoții în partida cu americanca, ținând cont de locul acesteia în clasamentul mondial. Halep având cale liberă pentru accederea în optimi de finală, unde s-ar putea duela cu Sara Errani.

793 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*