Breaking news

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Wimbledon

loading...

Simona Halep s-a calificat, marți, în turul doi al probei de simplu feminin, din cadrul turneului de Mare Șlam de la Wimbledon.

simona halep - wimbledonSimona Halep a debutat în formă pe tabloul principal de simplu feminin de la Wimbledon. Marți, în primul tur, Halep a eliminat-o în două seturi pe Olga Govortsova.

Simona Halep a câștigat lejer primul set, cu 6-2, după doar 33 de minute de joc.

Românca a început ezitant setul doi, pierzându-și primele două servicii, după care a reușit să facă două brake-uri și să egaleze scorul la 3-3. Scor la care și-a pierdut pentru a treia oară serviciul, ratând astfel ocazia să preia conducerea în setul doi.

Românca a fost total deconcentrată în setul doi, pe care l-a pierdut cu 3-6. Simona Halep a început în forță setul trei, reușind să facă brake-ul în debutul setului decisiv.

La primul serviciu în setul trei, românca a reușit să revină de la 0-30 și să își câștige game-ul care i-a permis să se distanțeze la 2-0. La scorul de 4-2, românca a reușit să obțină trei mingi de brake, din păcate le-a ratat pe toate.

Românca și-a luat revanșa la scorul de 5-3, când a reușit să obțină două mingi de set și de meci, fructificând-o pe prima.

Astfel că după o oră și 44 de minute de joc, Halep s-a calificat în turul doi la Wimbledon, unde va juca cu chinezoaica Na Li, cap de serie numărul 5.

Pentru accederea în turul doi, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 38.000 de lire sterline și 100 puncte WTA.

Din păcate, o altă româncă, prezentă în primul tur, Monica Niculescu a ratat accederea în turul doi, deși în setul decisiv a condus cu 5-3, când pe propriul serviciu a ratat șansa de a încheia meciul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata