Breaking news

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati

loading...

Simona Halep s-a calificat joi, fără prea mari emoții, în sferturile de finală ale turneului WTA Premier de la Cincinnati, după ce a învins-o în două seturi pe Lucie Safarova.

simona halepSimona Halep a reușit să se califice în sferturi la Cincinnati, la fel ca și în 2013, la capătul unui meci frumos disputat cu cehoaica Lucie Safarova.

Simona Halep a reușit să facă primul brake al meciului cu Lucie Safarova, în primul set, la scorul de 2-2, finalizând cu un lung de linie de toată frumusețea, care a lăsat-o fără replică pe cehoaică. Românca a urmat apoi la serviciu și după ce a făcut dublă greșeală și a ratat două mingi de game, Halep a trecut în avantaj și s-a desprins la 4-2 în primul set. La acest scor, Halep a ratat o minge de al doilea brake cu care putea să se desprindă la 5-2. Apoi, românca a urmat la serviciu și după ce i-a anulat cehoaicei o minge de re-brake, și-a câștigat game-ul și a făcut 5-3. După 39 de minute de joc, Simona Halep a reușit să-și adjudece primul set cu scorul de 6-4.

În debutul setului doi, Halep a ratat două mingi de brake, dar și-a luat revanșa la scorul de 1-1, când a reușit să câștige pe serviciul adversarei și să preia conducerea cu 2-1. dar din păcate, românca și-a pierdut rapid serviciul și cehoaica a egalat scorul la 2-2. După ce la scorul de 2-3, s-a chinuit să-și adjudece serviciul fiind nevoită să-i anuleze cehoaicei o minge de 4-2, Halep a reușit la scorul de 3-3 să facă un brake la zero. Dar în mod incredibil, românca și-a pierdut foarte ușor, la sero, serviciul și scorul a devenit din nou egal, 4-4. Mai apoi, la scorul de 5-5, Simona Halep a reușit să facă iar brake. După care, românca a urmat la serviciu a făcut dublă greșeală, a ratat două mingi de meci, i-a oferit apoi adversarei o minge de re-brake, ca mai apoi să fructifice a treia minge cu care a închis setul cu 7-5.

Românca și-a adjudecat victoria în partida cu cehoaica Lucie Safarova, în două seturi, scor 6-4, 7-5, după o oră și 28 de minute de joc.

În sferturile de de finală, Simona Halep ar putea juca cu rusoaica Maria Sharapova, dacă aceasta trece în optimi de Anastasia Pavlyuchenkova.

Accederea în sferturile de finală la Cincinnati îi asigură româncei 190 puncte WTA și un cec în valoare de 54.170 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata