Breaking news

Simona Halep s-a calificat în sferturi de finală la Indian Wells

loading...

Simona Halep s-a impus miercuri în optimi de finală, în fața cehoaicei Karolina Pliskova și s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în sferturile de finală ale turneului de tenis Masters 1000 de puncte de la Indian Wells.

simona halep - australian openLa o lună de când a învins-o în finala de la Dubai, Halep a reușit să o învingă din nou pe Karolina Pliskova.

Românca, a treia favorită la Indian Wells, a avut nevoie de o oră și 17 minute ca să se impună în partidă cu scorul de 6-4, 6-4.

În primul set, la scorul de 1-1, Simona Halep a reușit să facă break la zero. După care, românca și-a pierdut rapid, la zero, serviciul, după ce a făcut două duble greșeli și mai apoi a returnat de două ori în fileu. Ca mai apoi, la scorul de 3-3, Halep a făcut din nou break. Și după 33 de minute de joc, Simona Halep și-a adjudecat primul set cu 6-4.

În setul doi, la scorul de 1-1, Halep a făcut din nou break, Însă, la 3-2, Halep a ratat două mingi de 4-2 și mai apoi și-a pierdut serviciul după alte două duble greșeli în game. Dar și-a recuperat rapid game-ul pierdut făcând re-break.

Și în cele din urmă, Simona Halep și-a adjudecat și setul doi tot cu 6-4.

În sferturi de finală, Halep va juca cu iberica Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 12 la Indian Wells.

Calificarea în sferturi de finală la Mastersul de la Indian Wells îi asigură lui Halep 210 puncte WTA și un cec în valoare de 112,270 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata