Breaking news

Simona Halep s-a calificat în sferturi de finală la Australian Open 2015

loading...
0 7

Simona Halep s-a calificat duminică, pentru al doilea an consecutiv, în sferturi de finală la Australian Open. Românca a învins-o în optimi pe belgianca Yanina Wickmayer.

simona halep - australian open 2015Simona Halep, a treia favorită la Australian Open, a reușit să se califice duminică, în sferturi de finală, la fel ca și în 2014. Românca și-a adjudecat partida cu belgianca, în două seturi, scor 6-4, 6-3, după o oră și 16 minute de joc.

Simona Halep a ratat o minge de break în debutul partidei cu belgianca, a reușit apoi să facă break la 1-1, după care la 3-1 a bifat din nou break. Însă, la acest scor, Halep a ratat două mingi de 4-1 și belgianca a făcut re-break.

La scorul de 5-3, Halep a ratat două mingi de set pe serviciul belgiencei. După care, românca a urmat la serviciu și și-a adjudecat primul set cu 6-4, după 47 de minute de joc.

În setul doi, românca a făcut break tot la scorul de 1-1 ca și în primul set. Însă, mai apoi, românca și-a pierdut serviciul și belgianca a egalat scorul la 2-2. Dar românca a făcut imediat re-break și a revenit la conducerea setului doi.

Ca mai apoi la scorul de 4-2, după ce a ratat trei mingi de break, Halep a reușit să o fructifice pe ca de-a patra și mai apoi a servit pentru meci. Românca și-a câștigat lejer serviciul și s-a calificat în sferturi, unde va juca cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 mondial și a zecea favorită la Australian Open.

Românca a jucat pentru a patra oară în carieră cu belgianca, și este pentru prima dată când reușește să o învingă.

Calificarea în sferturi la Australian Open 2015 îi asigură Simonei Halep un cec în valoare de 340.000 de dolari și 430 de puncte WTA.

foto:ausopen.com

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata