Breaking news

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells

loading...

Simona Halep s-a calificat miercuri seară în semifinalele turneului Masters de la Indian Wells, după ce a învins-o în sferturi pe iberica Carla Suarez Navarro.

simona halepSimona Halep defilează la Indian Wells. Românca s-a calificat miercuri seară în semifinale, egalându-și astfel performanța reușită în 2014.

După un început catastrofal de meci, când a fost condusă cu 4-0, românca și-a revenit treptat și a reușit să câștige patru puncte consecutive. A egalat scorul la 4-4, ca mai apoi să piardă setul cu 5-7, pe propriul serviciu, după 50 de minute de joc.

După un prim set slab și ciudat, Simona Halep și-a ridicat nivelul de joc în setul doi, reușind trei break-uri consecutive, care au ajutat-o să își adjudece setul doi cu scorul de 6-1.

Halep a defilat și în setul trei, pe care și l-a adjudecat tot cu 6-1. Astfel că după o oră și 54 de minute de joc cu Carla Suarez Navarro, românca merge în semifinale.

Unde s-ar putea duela cu Serena Williams, pentru un loc în finala Mastersului de la Indian Wells.

Calificarea pentru al doilea an consecutiv în semifinale la Indian Wells îi asigură româncei 390 puncte WTA și un cec în valoare de 220,230 dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata