Breaking news

Simona Halep s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Indian Wells

loading...

Simona Hale a învins-o marți seară, pe canadianca Eugenie Bouchard, și s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale turneului de tenis Masters de la Indian Wells.

simon halep - indian wellsSimona Halep este de neoprit. Românca scrie istorie la Indian Wells. A reușit să acceadă în sferturile de finală ale turneului de simplu feminin, după ce a învins-o în trei seturi pe canadianca Eugenie Bouchard, a 18-a favorită a competiției.

Simona Halep și-a adjudecat prim set în fața canadiencei Eugenie Bouchard, după doar jumătate de oră de joc, cu scorul de 6-2. După un prim set perfect, Halep a clacat și a cedat setul doi cu 1-6.

În setul trei, Simona Halep și-a pierdut serviciul la scorul de 3-3, dar din fericire a făcut re-brake și a egalat scorul la 4-4. A urmat apoi la serviciu a făcut 5-4 și a încheiat setul și meciul cu un brake de toată frumusețea.

Românca și-a asigurat calificarea în sferturile de finală la Indian Wells după o oră și 39 de minute de joc cu canadianca Eugenie Bouchard.

Simona Halep, a șasea favorită la Indian Wells, va juca în sferturile de finală cu învingătoarea partidei disputate de Casey Dellacqua și Lauren Davis. Calificarea în sferturi de finală îi asigură româncei un cec în valoare de 104.000 de dolari și 215 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata