Breaking news

Simona Halep s-a calificat în premieră, în sferturi la Mastersul de la Madrid

loading...

Simona Halep demolează tot la turneul de tenis de la Madrid. Românca este de neoprit. Joi seară, a zdrobit-o, în trei seturi pe nemțoaica Sabine Lisicki, finalista de anul trecut de la Wimbledon și s-a calificat în sferturile de finală.

simona halep - us openSimona Halep a acces joi seară, în sferturile de finală ale turneului de simplu feminin din cadrul puternicului turneu de tenis Masters 1000 de puncte de la Madrid.

Românca a pierdut primul set cu nemțoaica, cu scorul de 5-7, după care a revenit spectaculos în joc și și-a adjudecat următoarele două seturi.

Îns etul doi, Halep a reușit să facă primul brake las corul de 3-3, ca mai apoi să închidă setul cu 6-3 pe serviciul nemțoaicei. Astfel că românca a servit prima în setul trei, unde a condus cu 2-0, după ce a făcut brake la scorul de 1-0. Simona Halep s-a relaxat apoi și și-a pierdut serviciul deși a avut trei mingi de 3-0.

Însă românca s-a trezit repede la realitate, și după ce s-a chinuit pe serviciul trei, pe care la câștigat în cele din urmă, a câștigat patru puncte consecutive și și-a adjudecat și setul trei cu scorul de 6-2.

În sferturile de finală, Simona Halep, a patra favorită a turneului de la Madrid, va juca cu sârboaica Ana Ivanovic.

Accederea în sferturile de finală îi asigură româncei un cec în valoare de 87.680 de euro și 215 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata