Breaking news

Simona Halep s-a calificat în optimi la Cincinnati

loading...

Simona Halep s-a calificat marți noapte, în optimile de finală ale turneului de tenis de la Cincinnati, după ce a învins-o în două seturi pe belgianca Kirsten Flipkens.

halep simona - brd bucharest open 2014La fix o lună de când a cucerit trofeul la BRD Bucharest Open, Simona Halep a reușit o victorie în calitate de a doua jucătoare a lumii.

Simona Halep, cap de serie numărul doi la Cincinnati, s-a impus lejer în două seturi, scor 6-4, 6-2, în fața belgiencei Kirsten Flipkens, după doar o oră și 27 de minute de joc.

Simona Halep a început fantastic primul set, cu brake, a condus cu 3-0, și 5-1, scor la care jocul româncei a picat și a fost cât pe ce să piardă setul, întrucât a ratat șase mingi de set, patru pe serviciul belgiencei și două pe propriul serviciu.

Simona Halep a început cu brake partida cu belgianca, a făcut apoi brake pe primul său serviciu, după care s-a distanțat la 3-0, grație fructificării celei de-a cinci mingi de brake. La scorul de 3-0, Halep a reușit să-și piardă serviciul, după care a reușit să și-l ia înapoi, făcând din nou brake. La scorul de 4-1, Halep a avut din nou probleme cu serviciul, oferindu-i belgiencei o nouă șansă de re-brake. Din fericire, românca s-a redresat la timp și a făcut 5-1.

După ce la scorul de 5-1, Simona Halep a ratat 4 mingi de set pe serviciul adversarei, românca și-a pierdut pentru a doua oară serviciul.

La scorul de 5-4, Halep a servit pentru a doua oară pentru adjudecarea primului set, și după ce a ratat o minge de set, i-a oferit belgiencei o nouă minge de brake. A reușit apoi să anuleze mingea de re-brake, a trecut în avantaj și a ratat și ad oua minge de set. Abia cu a treia minge, Halep a reușit să închidă setul, reușind un punct fantastic, după care românca a ridicat mâna în sus cu pumnul strâns, în semn de victorie.

Halep a început setul doi tot cu un brake, după care a bifat al doilea brake la scorul de 3-1, iar mai apoi s-a impus cu scorul de 6-2. În optimile de finală, Simona Halep va juca cu învingătoarea partidei disputate de Lucie Safarova și Zarina Diyas.

Din păcate Irina Begu, venită din calificări, a fost eliminată în primul tur de Zarina Diyas.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata