Breaking news

Simona Halep s-a calificat în optimi de finală la turneul de tenis de la Miami

loading...

Simona Halep s-a calificat pentru prima dată în carieră, în optimile de finală ale probei de simplu feminin din cadrul turneului de tenis WTA Masters de la Miami, Florida, din Statele Unite.

halepSimona Halep, cap de serie numărul trei la Miami, s-a impus duminică, în turul trei, în faţa italiencei, Camila Giorgi, în două seturi, scor 6-4, 7-5.

Românca a jucat pentru prima dată cu italianca şi a avut nevoie de o oră şi 30 de minute de joc ca să o învingă.

Simona Halep a câștigat primul set al partidei disputate cu italianca Camila Giorgi, cu scorul de 6-4, după 37 de minute de joc.

Halep a debutat cu break în setul doi, dar imediat și-a pierdut serviciul. Iar la scorul de 2-2, românca a reuşit să facă re-break şi să preia conducerea în set cu 3-2 şi mai apoi cu 4-2 pe propriul serviciu.

După care la scorul de 4-3, Simona Halep şi-a pierdut din nou serviciul, dar a făcut rapid re-break la zero. La 5-4, Halep a servit pentru câştigarea meciului, dar din nou, românca şi-a pierdut serviciul. Şi din nou, Halep a făcut re-break şi a servit din nou pentru câştigarea partidei.

De astă dată, românca a reuşit să-şi facă serviciul şi să închidă setul cu 7-5.

În optimi de finală, Simona Halep va juca cu învingătoarea partidei disputate de Victoria Azarenka şi Flavia Pennetta.

Calificarea în premieră în optimi la Miami, îi asigură Simonei Halep un cec în valoare de 59,185 de dolari şi 120 de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata