Simona Halep s-a calificat în optimi de finală la Rogers Cup din Toronto

loading...

Simona Halep a învins-o miercuri seară pe Jelena Jankovic, în turul doi la turneul de tenis WTA Premier de la Toronto și s-a calificat în premieră în optimi de finală.

simona halep - australian openSimona Halep, locul trei mondial și posesoare a unui wild card, s-a calificat miercuri seară în optimi la Toronto.

Românca a reușit să se impună relativ lejer în fața sârboaicei Jelena Jankovic, în două seturi, scor 6-3, 6-4.

Simona Halep a câștigat primul set al partidei cu sârboaica, cu scorul de 6-3, după 40 de minute de job bun, agresiv și constant.

Românca putea încheia mai repede primul set dacă nu irosea două șanse de break la 3-0, și alte două mingi de set pe serviciul adversarei la 5-2.

Simona Halep a debutat cu break în setul doi, iar la 2-1, era cât pe ce să-și piardă serviciul. Însă, românca a reușit să anuleze sârboaicei două mingi de re-break, după care a făcut 3-1.

La scorul de 4-3, Simona Halep a fost nevoită să-i anuleze sârboaicei o nouă minge de re-break. Halep s-a redresat la timp și și-a făcut serviciul. Sârboaica a replicat cu un game la zero pe prorpiul serviciu, după care Halep a închis partida cu 6-4.

Românca a reușit să o învingă pe Jelena Jankovic după o oră și 21 de minute de joc.

În optimi de finală, Halep va juca cu învingătoarea din partida disputată de Angelique Kerber și Monica Puig.

Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 25.380 de dolari și 105 puncte WTA pentru calificarea în optimi de finală la Toronto.

483 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*