Breaking news

Simona Halep s-a calificat fără probleme, în turul doi la BRD Bucharest Open 2014

loading...

Simona Halep a învins-o miercuri, pe olandeza Indy de Vroome și s-a calificat fără probleme, în turul doi la BRD Bucharest Open 2014, turneu dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

simona halep brd bucharest open 2014Simona Halep s-a impus în două seturi în fața olandezei Indy de Vroome și s-a calificat în turul doi la BRD Bucharest Open 2014, după o oră și 19 minute de joc.

După un prim set câștigat lejer la zero, românca a avut de furcă cu olandeza în setul doi. La scorul de 3-1 în setul doi, Halep și-a pierdut serviciul și mai apoi olandeza a reușit egalarea scorului la 3-3.

Simona Halep a reușit apoi să revină la conducerea setului după ce și-a făcut serviciul, iar la scorul de 4-3 a făcut a doua oară brake. Însă românca și-a pierdut mai apoi serviciul când a servit pentru set și meci.

Finalul partidei a fost tensionat și cu ceva decizii contradictorii ale arbitrului de scaun, olandeza a primit avertisment pentru violarea timpului de serviciu, iar spectatorii erau nerăbdători pentru încheierea partidei, fapt ce a nemulțumit-o pe Indy de Vroome care i-a cerut arbitrului să ceară spectatorilor să nu mai vorbească în timpul punctelor.

În cele din urmă Simona Halep a închis partida pe serviciul olandezei și s-a calificat în turul doi unde va juca cu sârboaica Aleksandra Krunic.

Din păcate, Irina Begu a fost eliminată în primul tur la simplu feminin de către olandeza Kiki Bertens.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata