Breaking news

Simona Halep s-a calificat fără emoții în turul doi la Wimbledon

loading...

Simona Halep s-a calificat, marți seară, fără niciun fel de emoții, în turul doi al probei de simplu feminin de la Wimbledon, după ce a învins-o pe brazilianca Teliana Pereira.

simona halep - wimbledon 2014Simona Halep, a treia favorită a turneului londonez, s-a calificat marți seară, fără niciun fel de probleme, în turul doi, după ce a trecut în două seturi de Teliana Pereira.

Halep și-a adjudecat partida extrem de rapid și categoric, în două seturi, scor 6-2, 6-2, după doar o oră și cinci minute de joc. Românca a controlat meciul de la cap la coadă, a servit foarte bine a fost agresivă și a reușit să câștige în minim de seturi.

Accederea în turul doi îi asigură Simonei Halep un cec în valoare de 43.000 de lire și 70 puncte WTA.

În turul doi, Halep va juca cu ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 170 WTA. Halep se află pentru al patrulea an consecutiv pe tabloul de simplu feminin de la Wimbledon. În 2011 și 2013 a acces în turul doi, iar în 2010 s-a oprit în runda inaugurală.

Simona Halep este cea de-a doua româncă care reușește azi, să se califice în turul doi, după Irina Begu. Din păcate, au fost deja eliminate din turneul de simplu feminin: Monica Niculescu, Andreea Mitu, Sorana Cîrstea și Alexandra Cadanțu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata