Breaking news

Simona Halep a ratat calificarea în sferturi la Tokyo

loading...

Simona Halep a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului Premier de la Tokyo, după ce a fost învinsă în optimi de americanca Venus Williams.

simona halep - tokyoSimona Halep, cap de serie numărul 13, a fost învinsă de sora celebrei Serena Williams, deși românca a avut soarta meciului în propriile mâini, conducând mai tot timpul.

Românca practic și-a dat cu stângul în dreptul și a risipit tot ceea ce a construit.

Simona Halep a câștigat primul set cu Venus Williams cu scorul de 6-4. Însă l-a pierdut pe al doilea cu 5-7, după ce la scorul de 6-5 pentru americancă, Halep și-a pierdut serviciul.

Halep a început bine setul trei, cu un brake, apoi a condus cu 2-0, scor la care s-a rupt totul după ce a pierdut o minge d e3-0. Venus Williams a făcut trei puncte consecutive și a preluat conducerea cu 3-2.

Românca a reușit egalarea la 3-3. După care, Williams a urmat la serviciu și l-a câștigat lejer a preluat conducerea cu 4-3 ca mai apoi să facă un nou brake la zero cu care s-a distanțat la 5-3.

A urmat la serviciu și s-a impus cu 6-3, după două ore și 25 de minute de joc.

La final de meci, americanca s-a declarat uluită de numărul greșelilor făcute de româncă.

“A fost foarte dificil, a jucat atât de bine, a jucat uimitor. Nici eu nu ştiu cum am câştigat meciul”, a declarat Venus Williams.

Chiar și românca s-a apostrofat pentru greșeala incredibilă făcută în setul decisiv.

Aaai, cît de proastă să fii! Dai ca disperata”, a strigat din toți plămânii, Simona Halep.

Pentru calificarea în optimile de finală, Halep va primi 24.300 de dolari și 125 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata