Breaking news

Simona Halep, pregătită să revină pe teren. Românca începe anul 2015 la Shenzhen

loading...
0 3

Simona Halep începe sezonul 2015 în tenis, la turneul de la Shenzhen, care va debuta în China pe 5 ianuarie. Numărul trei mondial va merge apoi la turneul de la Sydney după care la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

halepSimona Halep își face încălzirea pentru Australian Open, la turneele de la Shenzhen și Sydney. Halep participă în premieră la turneul de tenis de la Shenzhen, competiție dotată cu premii în valoare de 500.000 de dolari. În timp ce la turneul premier de la Sydney, cu premii totale de 731.000 de dolari, Halep are de apărat un punct, întrucât în 2014, a fost eliminată în primul tur de americanca Madison Keys.

Românca se declară pregătită să debuteze cu dreptul în 2015.

“Australia sună bine sper, sunt pregătită, sunt sănătoasă, mă simt bine, mă antrenez zilnic, încerc să fac cât de bine. Am făcut sferturi anul acesta în Australia şi anul viitor vreau să-mi apăr punctele şi dacă se poate şi mai bine”, a spus Simona, într-un interviu DigiSport.

Întrebată despre obiectivele pentru 2015, Halep spune: Îmi doresc să câştig cât mai multe meciuri şi cât mai multe titluri, visul meu în carieră este să câştig un Grand Slam, acum să vedem dacă se va putea, iar în 2015 participarea din nou la Singapore. Să particip mai întâi, pentru că este greu să mă menţin în top 8, îmi doresc mult să fiu acolo, să rejoc ce am rejucat anul acesta, dar va fi greu, pentru că fiecare meci acolo e foarte dificil.

În 2014, la Australian Open, Halep are de apărat 430 de puncte, întrucât  fost eliminată în sferturi de finală de Dominika Cibulkova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata