Breaking news

Simona Halep nu mai joacă nimic. A fost eliminată în primul tur la China Open 2013

loading...

Simona Halep a fost eliminată, sâmbătă, în mod incredibil și surprinzător încă din primul tur la China Open 2013, de către poloneza Urszula Radwanska.

simona halep us open 2013Simona Halep, revelația tenisului mondial în această vară, a început să contabilizeze eșec după eșec. După ce s-a bătut singură în turul trei la Tokyo cu Venus Williams, sâmbătă, Halep a făcut același meci execrabil și de ne înțeles, de astă dată cu poloneza Urszula Radwanska.

Simona Halep a pierdut primul set, la tie-break, după 61 de minute de joc.

În setul doi, Halep a condus autoritar până la scorul de 5-2, când și-a piersdut de două ori serviciu, a ratat o minge de set și s-a ajuns în tie-break.  Unde Hape a început cu un mini brake, apoi și-a pierdut toate serviciile, a mai făcut un re-brake și poloneza s-a impus cu 7-2.

După două ore de joc chinuit și de ne înțeles, Halep a fost învinsă în douăs eturi, scor 6-7(4-7), 6-7(2-7) de poloneza Urszula Radwanska.

Românca, cap de serie numărul 16 la China Open, pleacă acasă cu doar un cec de consolare în valoare de 13.500 de dolari și cu amărăciunea că a înregistrat încă un eșec lamentabil pe continentul asiatic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata