Breaking news

Simona Halep nu joacă pentru România în Fed Cup

loading...

Simona Halep nu va face parte din echipa de Fed Cup a României. Sportiva a anunțat că din cauza oboselii acumulate la Indian Wells și Miami, dar și a programului încărcat din luna aprilie, nu poate juca pentru România în barajul de accedere în Grupa Principală a Fed Cup.

halep simonaRomânia nu se poate baza pe cea mai bună jucătoare a sa în barajul cu Canada de accedere în elita tenisului feminin. Halep invocă oboseala și programul încărcat din luna aprilie, ca să refuze să joace pentru România în una din cele mai importante meciuri din ultimii ani în tenisul feminin românesc.

“Este foarte greu să merg să joc în Canada, sunt obosită, am obligaţii la Stuttgart. Dacă era în Europa mă duceam cu mare drag. Eu zic că avem prima şansă, Irina este în formă bună şi la dublu avem echipă bună. Îmi pare rău că nu voi fi cu ele, dar voi fi cu sufletul acolo”, a declarat ocupanta locului trei în ierarhia WTA.

Astfel că în Canada, România va merge cu Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Monica Niculescu. În aceste condiții, calificarea României în Grupa Mondială a Fed Cup este incertă.

România va juca cu Canada, în perioada 18-19 aprilie, în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

Programul complet al Simonei Halep în următoarele trei luni:
20-26 aprilie – Stuttgart (turul II, 1 punct)
1-10 mai – Madrid(finală, 650 puncte)
11-17 mai – Roma (turul III, 105 puncte)
19 mai-7 iunie – Roland Garros (finală, 1300 puncte)

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata