Breaking news

Simona Halep, meciul carierei la Australian Open. Victorie dramatică în faţa americancei Lauren Davis

loading...

Simona Halep a avut sâmbătă, un meci de coşmar cu americanca Lauren Davis. Trei ore şi 45 de minute s-a chinuit românca, principală favorită la Australian Open, cu americanca aflată abia pe locul 76 mondial. Finalul de meci a fost de infarct.

Simona Halep habar nu avea ce meci o aşteaptă cu americanca. A început slab partida şi deşi a făcut break la 2-2 în primul set şi a condus cu 3-2, Halep a peirdut setul cu 4-6. A reuşit cu chiu cu vai să câşrige setul doi cu 6-4 şi să împingă partida în decisiv. În setul trei Halep s-a desprins la 3-1, dar Davis a avut o revenire spectaculoasă şi a preluat conducerea cu 4-3.

Românca a reulit egalarea şi mai apoi break iar la 5-4 a servit pentru meci. Şi-a pierdut însă din nou serviciul, scorul a devenit 5-5, şi iar Halep a făcut break şi din nou a servit pentru meci. Nici de astă dată nu a reuşit să închidă meciul, astfel că setul a intrat în prelungiri. La 11-10 pentru americancă, Halep a salavat trei mingi de meci, a egalat scorul la 11-11 iar Davis a cerut time out medical întrucât s-a accidentat la picior. După reluarea meciului, Halep a ratat cinci mingi de break. Abia la 13-13, românca a fructificat a doua minge de break şi la 14-13 a servit a patra oară pentru meci şi cu prima minge de meci a închis aprtida maraton care a durat trei ore şi 45 de minute de joc.

Este meciul carierei pentru Simona Halep atât ca dificultate cât şi ca dramatism şi durată. Halep a demosntrat că merită să fie numărul unu mondial în tenisul feminin.

Ana Bogdan a fost eliminată în turul trei de americanca Madison Keys, scor 6-3, 6-4.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata