Breaking news

Simona Halep, meci de infarct la Cincinnati. Românca s-a calificat în semifinale

loading...

Simona Halep a făcut un meci fabulos în sferturi la Cincinnati. Românca a jucat ca o adevărată campioană în partida cu britanica Johanna Konta. 

halep simonaSimona Halep, numărul doi mondial şi a doua favorită la Cincinati, a izbutit un meci de zile mari în sferturi de finală contra britanicei Johanna Konta care o învinsese în sferturi la Wimbledon.

Românca a condus în primul set cu 5-2, dar britanica a dat semne de revenire şi Halep s-a impus cu noroc cu 6-4.

În setul doi, Halep a servit la 5-3 pentru calificarea în semifinale. În mod incredibil românca a ratat două mingi de meci pe propriul serviciu şi alte trei pe serviciul britanicei la scorul de 6-5. Astel că s-a ajuns la tie-break. În ciuda ratării celor cinci mingi de meci, Halep nu şi-a pierdut concentrarea şi a jucat nesperat de bine, umilind-o pe Konta în tie-break unde românca s-a impus cu 7-1.

În semifinale, Simona Halep va juca cu americanca Sloane Stephens pe care a învins-o în urmă cu două săptămâni la Washington.

“Amândouă am jucat foarte bine şi am fost foarte aproape de linia de sosire în setul al doilea, mă bucur că am jucat în faţa voastră. Am fost înaceeaşi situaţie în urmă cu câteva săptămâni şi am decis să fiu agresivă, şi să joc fiecare minge“, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Calificarea în semifinale la Cincinnati îi asigură româncei un cec în valoare de 128,330  dolari şi 350 puncte WTA.

Dacă se califică în finală, iar Karolina Pliskova se opreşte în semifinale, de luni, Simona Halep devine pentru prima dată în istorie, numărul unu mondial în tenisul feminin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata