Breaking news

Simona Halep, meci catastrofal în semifinale la US Open. Românca s-a bătut singură

loading...

Simona Halep a ratat vineri, calificarea în premieră în finala turneului de tenis de la US Open 2015. Românca a făcut o grămadă de greșeli iar italianca a profitat la maxim și s-a calificat fără prea mari emoții, în finală.
simona halep
După un parcurs de vis la US Open, Simona Halep a clacat în semifinală. Românca a jucat catastrofal de prost și a ratat pe mâna ei, calificarea în premieră în finala de la US Open.

Simona Halep a jucat extrem de slab în primul set al semifinalei cu italianca Flavia Pennetta. Românca a ratat o minge de break la 1-1, după care la 2-1 și 4-1 și-a pierdut serviciul. Astfel că după doar 28 de minute de joc, Simona Halep a pierdut primul set cu 1-6.

După un prim set catastrofal, Simona Halep și-a pierdut serviciul în debutul setului doi, apoi a făcut re-break și a reușit să revină în meci.

A făcut apoi 2-1 pe propriul serviciu, scor la care a bifat al doilea break consecutiv. Însă din păcate, de la scorul de 3-1, Halep nu a mai jucat efectiv nimic și italianca a câștigat și setul doi, cu scorul de 6-3.

Flavia Pennetta a executat-o pe Simona Halep, fără drept de apel, în doar 59 de minute de joc.

Pentru accederea în semifinale la US Open 2015, Simona Halep are asigurat un cec în valoare de 805.000 de dolari și 780 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata