Breaking news

Simona Halep mai face o victimă la Cincinnati. A trimis-o acasă și pe Samantha Stosur

loading...

Simona Halep învinge tot la Cincinnati. La 24 de ore după ce a eliminat-o din turneu pe Regina de la Wimbledon, românca a trimis-o acasă și pe Samantha Stosur.

simona halep cincinnati 2013Simona Halep merge ceas la turneul de tenis de la Cincinnati, eliminând pe bandă rulantă capii de serie.

Joi noapte, în turul doi, Halep a învins-o în trei seturi pe australianca Samantha Stosur, cap de serie numărul 11 al turneului american.

Românca a câștigat primul set cu 6-4, după 37 de minute de joc cu australianca, dar l-a pierdut pe al doilea cu același scor.

Simona s-a remontat rapid psihic și fizic reușind să debuteze cu brake în setul trei, pe care și l-a adjudecat în mod categoric cu 6-2.

Astfel că după o oră și 57 de minute de joc cu australianca, Simona Halep a obținut biletele pentru sferturile de finală unde va juca cu Serena Williams.

Halep a jucat joi seară, pentru a patra oară cu Samantha Stosur, fiind însă prima dată când reușește să o învingă.

Românca joacă pentru a doua oară în acest an cu Serena Williams, după semifinala pierdută la turneul Masters de la Roma.

Pentru accederea în sferturile de finală la Cincinnati, Simona Halep are asigurat un cec în valoare de 49,040 de dolari și 225 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata