Breaking news

Simona Halep, la un pas de o catastrofă la Miami. A câştigat în mod dramatic partida cu Samantha Stosur

loading...

Simona Halep a fost cât pe ce să încaseze o înfrângere usturătoare în optimi de finală la Miami. Românca a reuşit să anuleze o minge de meci australiencei şi mai apoi să întoarcă soarta meciului în favoarea sa după o partidă maraton.

simona halep - tenisDeşi Halep a început în forţă partida, conducând cu 4-2, Samantha Stosur a vrăjit-o pe Halep cu jocul ei şi şi-a adjudecat primul set cu 6-4. Australianca a început în forţă setul doi unde la 2-1 a făcut break şi a preluat conducerea cu 3-1. Halep a reuşit să facă re-break, dar mai apoi, în locă să egaleze scorul la 3-3, şi-a pierdut din nou serviciul.

La 5-3, în mod miraculos, Halep a reuşit să facă re-break şi să rămână în set şi în meci. Românca a urmat la serviciu şi după ce a ratat o minge de 5-5 şi i-a anulat australiencei o minge de meci, Halep a reuşit în cele din urmă să-şi facă serviciul şi să rămână în meci.

La 5-5 Simona Halep a reuşit să facă un nou break care a adus-o în postura de a servi pentru adjudecarea setului. Cu ultimele puteri, Simona Halep a izbutit să căştige setul doi cu 7-5 şi să împingă soarta meciului în setul decisiv.

Câştigarea setului doi i-a dat aripi româncei care a început cu break setul trei. A urmat la serviciu şi s-a desprins la 2-0 şi mai apoi la 3-1 a făcut al doilea break şi Halep şi-a luat avânt la 4-1. A făcut apoi 5-1 pe propriul serviciu şi la 5-2, Halep a servit pentru meci. Românca şi-a făcut fără emoţii serviciul şi s-a calificat în sferturi de finală unde va juca cu Johanna Konta.

Simona Halep îşi egalează astfel rezultatul din 2016 când a ajuns în sferturi de finală. Cel mai bun rezultat obţinut de Halep la Miami a fost în 2015, semifinale, unde a pierdut în faţa lui Serena Williams.

Calificarea în sferturi de finală la Miami îi asigură Simonei Halep un cec în valoare de 146,575 de dolari şi 215 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata