Breaking news

Simona Halep, la doar 21 de puncte de locul 4 mondial

loading...

Finala jucat duminică la turneul Masters de la Madrid, o aduce pe Simona Halep, la doar 21 de puncte de locul 4 mondial.

simona halep - wta 2014Simona Halep, se află în continuare pe locul 5 în clasamentul mondial feminin, dar este la numai 21 de puncte de locul patru, ocupat de Victoria Azarenka.

Românca are mari șanse ca de lunea viitoare să urce pe locul patru, întrucât Azarenka nu va participa la turneul de la Roma, programat săptămâna aceasta.

Halep are de apărat la Roma 395 puncte, în timp ce Victoria Azarenka 620 de puncte. Românca este deja calificată în turul doi și are asigurate 60 de puncte.  Astfel că românca are șansa de a reuși o nouă premieră pentru tenisul feminin românesc, clasarea pe locul 4 în lume.

Sorana Cîrstea se menține pe locul 27, Alexandra Cadanțu a urcat două poziții față de săptămâna trecută și este pe 71, Monica Niculescu staționează pe 78, iar Irina Begu a urcat nouă locuri, până pe 88.

La dublu, Monica Niculescu a urcat trei poziții și se află pe locul 30, Irina Begu a coborât o treaptă și se află pe 67, iar Raluca Olaru se menține pe locul 71.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata