Breaking news

Simona Halep joacă cu Kristina Mladenovic în primul tur la BRD Bucharest Open 2014

loading...

Simona Halep nu a avut noroc la tragerea la sorți pe tabloul principal de la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2014. Românca va juca în primul tur cu franțuzoaica Kristina Mladenovic.

mladenovic - simona halepGhinion curat pentru Simona Halep la tragerea la sorți a tabloului principal de la BRD Buchares Open 2014. Românca, principala favorită a turneului de tenis va juca în runda inaugurală, cu franțuzoaica Kristina Mladenovic care a învins-o pe Halep în ianuarie 2014, la turneul de tenis de la Paris, cu scorul de 7-6 (1), 6-4.

Dacă nu s-ar fi accidentat la glezna stângă în semifinala de la Wimbledon, jucată joi, Halep ar fi trecut fără probleme de franțuzoaică, în turneul de la București, având de partea ei, publicul. Însă, accidentarea lui Halep pune sub semnul întrebării nivelul jocului româncei și este posibil să nu poată evolua la potențial maxim.

Superviserul WTA a acceptat ca Simona Halep să joace primul meci abia miercuri, 10 iulie 2014, astfel că are timp pentru odihnă și refacere.

Dacă va trece de primul tur, Simona Halep va juca cu învingătoarea partidei disputată de Alexandra Krunic (Serbia) și rusoaica Alexandra Panova.

Pe jumătatea sa de tablou, se mai află Annika Beck (Germania), cap de serie nr 5, în fața căreia a abandonat anul acesta s-Hertogenbosch (la 7-5, 2-3), și Klara Koukalova (Cehia), cap de serie nr.3.

Monica Niculescu va juca în primul tur cu Klara Koukalova, iar Andreea Mitu va juca cu poloneza Katarzyna Piter.

În timp ce Cristina Dinu cu Nadia Kicenok (Ucraina). Raluca Olaru o va avea ca adversară în primul tur pe Karin Knapp (Italia), cap de serie nr. 4. Alexandra Cadanțu are ca adversară pe Petra Cetkovska (Cehia), cap de seria nr. 7, în timp ce Irina Begu va avea o adversară din calificări.

Alexandra Dulgheru a avut și ea un mare ghinion la tragerea la sorți și a căzut cu Roberta Vinci, cap de serie nr. 2.

Pe tabloul principal sunt 8 jucătoare din țara noastră, dar numărul lor poate crește cu sportive venite din calificări. Ultimele jocuri din calificări se termină luni. Iar primul meci pe tabloul principal de simplu feminin se va disputa luni de la ora 16.30. Iar începând de marți și până duminică inclusiv, toate jocurile încep la ora 15,00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata