Breaking news

Simona Halep, învinsă de Serena Williams în semifinale la Miami Open

loading...

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de tenis WTA Masters 100 de puncte de la Miami, după ce a fost învinsă în semifinale de Serena Williams.

simona halepSimona Halep a pierdut la mustață, partida cu Serena Williams. Românca a fost demolată în primul set de americancă, după care a reușit să se impună în setul doi cu 6-4, dar din păcate a cedat cu 5-7 în setul doi.

Serena Williams a fost în mare formă și a jucat incredibil de bine. Serena Wiliams a început în forță partida cu Halep, reușind să facă break la scorul de 2-1, printr-un joc de retur extrem de agresiv. Americanca a alergat-o pe româncă pe tot terenul, cu mingile foarte lungi, la care Halep efectiv nu a avut cum să le facă față.

La 4-1, Halep l-a chemat pe teren pe antrenorul Victor Ioniță, însă nu i-a fost de mare ajutor. Halep și-a făcut apoi serviciu, după care la 5-2, și l-a pierdut din nou deși a avut două mingi de game. Astfel că americanca a bifat primul set cu 6-2, după 32 de minute de super joc.

În setul doi, Halep și Williams au mers umăr la umăr până la scorul de 4-4, când, în mod surprinzător, românca a reușit să facă break. După care, Halep a închis setul doi cu 6-4 pe propriul serviciu și a împins meciul în setul decisiv.

În setul trei, Halep a fost condusă cu 1-0, 2-0, 3-0, 4-1, 5-2 și 5-3, dar a reușit să revină în set și să egaleze scorul la 5-5. dar din păcate la scorul de 6-5, și-a pierdut la zero, serviciul și Serena s-a calificat în finala de la Miami.

A fost cea de-a șasea partidă jucată de Simona Halep cu Serena Williams și cea de-a cincea înfrângere pentru româncă.

Calificarea în semifinale la Miami îi asigură româncei 390 de puncte WTA și un cec în valoare de 220.230 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata