Breaking news

Simona Halep, în sferturile de finală ale turneului de la New Haven Open at Yale

loading...

Simona Halep s-a calificat miercuri seară în sferturile de finală ale turneului WTA de tenis de la New Haven at Yale, după ce în turul doi a învins-o pe iberica Carla Suarez.

simona halep cincinnati 2013Simona Halep a reușit să o învingă pe iberica Carla Suarez, în trei seturi, după o oră și 34 de minute de joc.

După ce a pierdut primul set cu 3-6, Simona Halep a reușit să revină în setul doi de la 1-3, la 5-4. Iar mai apoi pe propriul serviciu a câștigat setul doi cu 6-4.

Românca a debutat în forță în setul trei, reușind să conducă cu 3-0, scor la care iberica a reușit să facă re-brake și să reducă din diferența de scor.

Însă, Simona Halep s-a mobilizat exemplar, reușind să câștige setul trei cu scorul de 6-1.

Cele două jucătoare s-au întâlnit pentru a opta oară pe terenul de tenis, în meciuri oficiale. Cu rezultatul de azi, scorul victoriilor este egal: 4-4.

Este pentru a doua oară în 2013, când Simona se impune în fața ibericei, după ce în luna iunie a învins-o în semifinale la ‘s-Hertogenbosch, turneu pe care românca l-a și câștigat.

În sferturile de finală ale turneului de la New Haven Open at Yale, Simona Halep va juca cu învingătoarea partidei disputată de Sara Errani și Ekaterina Makarova.

Pentru accederea în sferturile de finală, Halep și-a asigurat un cec în valoare de  17.850 de dolari și 120 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata